BNP Paribas in Norway News & Press
News & Press
September 21, 2017 -

Arval etablerer nytt datterselskap i Norge

Forward to a friendForward to a friend PrintPrint

Arval, en ledende multi-brand leverandør av fullservice løsninger innen billeasing, åpner sitt norske datterselskap i Oslo-området. Fra november 2017 vil Arval sine tjenester og nyskapende løsninger være tilgjengelig for det norske markedet, med den høye kvalitetsstandarden som allerede er tatt i bruk for mer enn én million leasingbiler over hele verden. Arval Norge vil være selskapets spydspiss for karbonnøytral mobilitet, og det siste steget for å oppnå full tilstedeværelse i Norden. Både lokale norske og internasjonale kunder vil få ubegrenset tilgang til langtidsleie av firmabiler over hele regionen.

Klikk her for Pressemelding